Boeken

KAYA CRIME


Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Kaya Elysee onderzoekt in dit deel samen met haar collega Chris een woningbrand. Er zijn een vrouw en een meisje omgekomen. De brandweer heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken. Als Kaya en Chris een gesprek hebben met Peter, de ex-man van de omgekomen vrouw en vader van het jonge meisje, zegt hij een vermoeden te hebben wie de brand gesticht heeft.
LEES MEER
De strijd om de macht

De strijd om de macht

Als Kaya wordt verdacht van het lekken van onderzoeksinformatie, stort haar wereld in. Ze wordt op non-actief gesteld. Maandenlang draaide Kaya mee als rechercheur in een groot loverboy-onderzoek. Als eindelijk het einde van het onderzoek in zicht is, blijkt er ergens een lek te zitten binnen de politieorganisatie. De verdenking richt zich al snel op Kaya.
LEES MEER
Moord in het park

Moord in het park

Twee studentes worden kort na elkaar vermoord. Rechercheurs Kaya en Chris worden op de zaak gezet. Het lijkt erop dat de moorden verband houden met elkaar, want waarom ligt er op de plaats delict bij beide lichamen een parfumtester? De twee rechercheurs doen onderzoek en ontdekken dat de verhoudingen tussen de verschillende studenten niet altijd even soepel verliep.
LEES MEER

JEUGDTHRILLERS


Stille getuige

Stille getuige

Na een schoolfeest is Nikki getuige van de ontvoering van de populaire Diane. Als een paar dagen later blijkt dat ze vermoord is, komt Nikki in een verschrikkelijke nachtmerrie terecht. En als ze erachter komt dat het busje waar Diane in werd getrokken van Martin is, de nieuwe vlam van haar beste vriendin, weet ze niet meer wat ze moet doen. Zal ze vertellen wat ze weet? Zullen ze haar geloven? En wie kan ze nog vertrouwen?
LEES MEER
Flashback

Flashback

Flashback gaat over Lynn die na een avondje shoppen uit het niets van haar fiets wordt gerukt, in elkaar wordt geslagen en in het ziekenhuis belandt. De volgende dag kan ze zich bijna niets meer van het voorval herinneren, en dan beginnen de vragen. Waarom zij? Wat is er precies gebeurd? Wie was het? Soms zijn de antwoorden dichterbij dan je denkt...
LEES MEER
Sneeuwstorm

Sneeuwstorm

In Sneeuwstorm gaan de vriendinnen Elouise, Nora en Sophie met school op wintersport. Ze hebben de grootste lol en Elouise heeft ook nog eens sjans van een superknappe skileraar. Op een middag besluiten de vriendinnen en Tim, de ex van Elouise, niet bij de groep te blijven maar off piste te gaan skiën. Superspannend, totdat Nora ten val komt en hulp nodig heeft. Wanneer Tim en Elouise hulp gaan halen, barst er een sneeuwstorm los en Tim keert alleen terug. Waar is Elouise gebleven? En wie heeft er wat met haar verdwijning te maken?
LEES MEER

Fataal

Fataal

Hartsvriendinnen Emily, Fay, Lauren en Naomi gaan op vakantie naar Kreta. Niets lijkt een fantastische tijd in de weg te staan, maar dan stapelen de angstaanjagende gebeurtenissen zich op. Wanneer Lauren plotseling verdwijnt, gaan alle alarmbellen rinkelen.
LEES MEER

SPOTLIGHTS


Hij is van mij

Hij is van mij

Mara en Lizzy hebben de slopende auditie van de Academie voor Uitvoerende Kunsten allebei doorstaan en beginnen met knikkende knieën aan de musicalopleiding. De twee meiden zijn elkaars tegenpool: Mara zegt alles wat er in haar opkomt en heeft een prachtige stem. Lizzy is heel verlegen en danst de sterren van de hemel. Toch worden ze meteen twee handen op één buik. Maar... wat gebeurt er als twee beste vriendinnen vallen voor dezelfde jongen?
LEES MEER
Vrij zijn

Vrij zijn

Lizzy en Cas zijn een hecht en verliefd koppel geworden tijdens de zomervakantie. Maar hoe gaat het verder met hun relatie wanneer Cas zijn eigen ruimte opeist om te kunnen componeren? En wat gebeurt er als hij de kans zou krijgen om naar New York te gaan? En wat moet Mara intussen met haar gevoelens voor Cas? De koele Anne lijkt te smelten voor Bruno, maar hij heeft zijn pijlen dan weer op het hart van Quinty gericht.En intussen moet er nog hard worden gerepeteerd voor de musical A Chorus Line …
LEES MEER